schimbare, retur, reclamații

Eşti pe această pagină. Asta înseamnă doar un singur lucru – nu ai primit piesa exact aşa cum ti-ai imaginat-o și te gândești să o înlocuiesti sau să o returnezi. Nici o problemă! Iată toate informațiile de care aveți nevoie.

Schimbare

Schimbul este posibil în termen de 14 zile de la primirea comenzii. Piesa nu are voie să fie purtată și trebuie să aibă toate etichetele pe ea. Nu uitați să împachetați produsele în ambalajul original și să completați un formular de reclamații. Dacă doriți o altă piesă de schimb, verificați site-ul nostru pentru a vedea dacă acesta este încă disponibil în dimensiunea și culoarea dorită. Cu toate acestea, în cazul în care produsele s-ar vinde în momentul schimbului, vă vom restitui suma.

Retur

Perioada de returnare este de până la a100 de zile. În acest timp, puteți returna bunurile pentru orice motiv. Când returnați, nu trebuie să menționați motivul pentru care faceți asta. Doar trebuie să împachetați produsele şi să le trimiteți la noi cu un formular de reclamații completat. De obicei returnăm banii în 14 zile, dar încercăm să fim mai rapizi.

Reclamație

Chiar dacă verificăm cu atenție calitatea, se poate întămpla să reclamezi produsul. Perioada de garanție este de 24 de luni. Înainte de acest proces, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail pe info@mascamea.ro sau să ne sunați la și vom stabili împreună toate detaliile referitoare la articolul reclamat.

Formularul de reclamații pentru descărcare este aici..

Toate piesele pe care le returnezi sau le schimbi trimite-le aici:
HANDEL.SK spol. s r. o.
Pod Vinbargom 1
085 01 Bardejov

Nu ezita să ne contactezi, în caz de nelămuriri pe:
info@mascamea.ro

Făcut cu pentru tine

To Top